ÚJ

Marokkói csicseriborsó

Keleties ízvilág vegán módra

A szenvedélyes ízeiről ismert marokkói konyha alaphangját ezúttal a zöldségek adják. A csicseriborsó és a sárgarépa mellett spenóttal és pritamin paprikával tettük teljessé ezt a keleties ízvilágú paradicsomos egytálételt.

TIPP: Fogyaszthatod vegán egytálételként a tetejére petrezselymet szórva. Ha húst is fogyasztasz, akkor próbáld ki pirított kolbász karikákkal – így egyszerűen isteni.

Összetevők: zöldségek változó arányban (36%) /csicseriborsó (30%), pritamin paprika, sárgarépa, spenót (20%)/, ivóvíz, hámozott paradicsom /hámozott paradicsom, paradicsomlé/, vöröshagyma, barna rizsliszt, kókuszolaj, étkezési só, fűszerek

Tömeg: 350g (1adag)

Elkészítési javaslat: A termék melegítés után azonnal fogyasztható. Az üveg tartalmát öntsük serpenyőbe és melegítsük fel tűzhelyen, vagy tányérra szedve helyezzük mikróhullámű sütőbe.

Hozzáadott cukor nélkül. Csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után azonnal fogyasztandó.

Bontatlan állapotban hűtést nem igényel, hőkezeléssel készült termék.

A termékben a fenti összetevőkön túl a következő allergének szándékosan nincsenek jelen, ugyanakkor szándékolatlan jelenléte nem zárható ki, mert vagy egy másik receptúránk tartalmazza (mint mustár, zeller, diófélék, mogyoró, szója, árpagyöngy) vagy az üzem egyéb gyártási napokon felhasználja (mint búzaliszt) vagy valamely alapanyag beszállítónk gyártása során a keresztszennyeződés elméleti lehetősége fennáll (mint szezámmag).
1 290 Ft
db
Kedvencekhez
Ajánlom