Kiss Húsműhely

A Kiss Húsműhelyt Zoltán és felesége 2012-ben alapították. Utazásaik során több ország gasztronómiájába is betekintettek és ihletet merítettek azok sokszínűségéből.

Műhelyük célja, hogy az így megszerzett tapasztalatot itthon is kamatoztathassák és ezáltal egyedi kínálatunkkal örvendeztessük meg vásárlókat.

Fontosnak tartják, hogy élelmiszer helyett élelmet készítsenek, hagyományos eljárással, manufakturális módon. A Kiss család maga neveli az állatokat és a készítés minden mozzanatán rajta tartják a szemüket.

A hagyományos ízek mellett különleges fűszerezésű kolbászokat és egyéb hústermékeket is készítenek. Ilyen például a szárított paradicsomos- bazsalikomos toszkán kolbász, a pirított tökmagos érlelt kolbász vagy a póréhagymás tepertőkrém. A megszokott, magyaros ízek kedvelői pedig biztosan nem fognak csalódni tepertőjükben.

Tovább